Nastavitve piškotkov

Poklič'

Rezerviraj dobr’ paket in mobilni telefon je tvoj – že za 43,90 EUR na osebo (hotel Park). Ob koriščenju paketa podarimo MOBILNI TELEFON (brez vezave) in 5,00 EUR na mobi računu.

Cryo Derm lifting - 25 % popust

Prihranite 24,75 EUR za inovativni postopek liftinga obraza, vratu in dekolteja z Cryo Derm tehnologijo (redna cena 99 EUR). Pozabite na upadlo kožo obraza, vidne in moteče gubice.

1+1 gratis kopanje

Ugodnost velja za kopanje v bazenu hotela Vita, od ponedeljka do petka, od 18. avgusta do 30. septembra 2014.

Brazplačna predstavitev vadbe

Brezplačna predstavitev intenzivne skupinske vadbe 16.9. (torek) in 18.9.2014 (četrtek). Za izjemne rezultate v doseganju kondicijske pripravljenosti in oblikovanja telesa!

Hotel je bil zgrajen leta 1875. Nazadnje je bil prenovljen leta 2008. Hotel Park je od hotela Vita oddaljen 300 metrov.

Hotel je primeren za vse, ki si želijo aktivno preživljati prosti čas. V njem se nahajajo: soba za fitnes, družabni prostor, individualne savne in prostori za sprostitev ter restavracija (obroki so samopostrežni).
V sobah je TV, telefon, pay TV (Quadriga sistem: CD, filmi, risanke, internet…), WC, kopalnica, sušilnik za lase, sobe v mansardi so klimatizirane. V sobah je možen tudi brezplačni brezžični dostop do interneta.

V hotelu Park je proti doplačilu, možna nastanitev malih hišnih ljubljenčkov. Število sob je omejeno.Vstop malim hišnim ljubljenčkom v restavracijo hotela ni dovoljen.

Hotel Park v potovalnem vodiču GARMIN: Pohodniški in kolesarski hoteli - Garmin je  v sodelovanju z združenjem Pohodništvo & kolesarjenje GIZ, ki skrbi za razvoj, promocijo in trženje turističnih produktov pohodništva in kolesarjenja, izdelal Vodič po specializiranih namestitvah za pohodnike in kolesarje po Sloveniji. V vodič je vključen tudi hotel Park, ki je prav tako namenjen pohodnikom in kolesarjem. Vodič si lahko naložite s klikom na naslednjo povezavo: Garmin vodič po pohodniških in kolesarskih hotelih.

PARK – NARAVA IN ENERGIJA


Zapri

SPLETNA TRGOVINA
klik do dobrega počutjaSpletna trgovina - vsa ponudba na enem mestu.