Nastavitve piškotkov

Poklič'

Rezerviraj najbolj aktualen jesenski paket in mobilni telefon je tvoj – akcijska cena že za 38,00 EUR na osebo, hotel Park (redna cena 43,90) + podarimo predplačniški paket FREE2GO z MOBILNIM TELEFONOM.

Lepo je biti upokojenec z brezplačnim prevozom

Lepo je biti upokojenec – paket za upokojence z brezplačnim prevozom. Že za 193 € na osebo, 5 x polpenzion v hotelu Park.

Detox program

Program čiščenje telesa že za 599 EUR na osebo v hotelu Vita, 1 x nočitev z zajtrkom in 4 x polpenzion (5 noči). Bogat in strokoven program, pri katerem boste opustili slabe navade in se naučili zaživeti zdravo in polno.

NOVO - intenzivne skupinske vadbe

Za izjemne rezultate v doseganju kondicijske pripravljenosti in oblikovanja telesa: Body Power (funkcionalna vadba), Piloxing (pilates, boks, ples) in Raztezanje, stabilizacija...

Hotel je bil zgrajen leta 1875. Nazadnje je bil prenovljen leta 2008. Hotel Park je od hotela Vita oddaljen 300 metrov.

Hotel je primeren za vse, ki si želijo aktivno preživljati prosti čas. V njem se nahajajo: soba za fitnes, družabni prostor, individualne savne in prostori za sprostitev ter restavracija (obroki so samopostrežni).
V sobah je TV, telefon, pay TV (Quadriga sistem: CD, filmi, risanke, internet…), WC, kopalnica, sušilnik za lase, sobe v mansardi so klimatizirane. V sobah je možen tudi brezplačni brezžični dostop do interneta.

V hotelu Park je proti doplačilu, možna nastanitev malih hišnih ljubljenčkov. Število sob je omejeno.Vstop malim hišnim ljubljenčkom v restavracijo hotela ni dovoljen.

Hotel Park v potovalnem vodiču GARMIN: Pohodniški in kolesarski hoteli - Garmin je  v sodelovanju z združenjem Pohodništvo & kolesarjenje GIZ, ki skrbi za razvoj, promocijo in trženje turističnih produktov pohodništva in kolesarjenja, izdelal Vodič po specializiranih namestitvah za pohodnike in kolesarje po Sloveniji. V vodič je vključen tudi hotel Park, ki je prav tako namenjen pohodnikom in kolesarjem. Vodič si lahko naložite s klikom na naslednjo povezavo: Garmin vodič po pohodniških in kolesarskih hotelih.

PARK – NARAVA IN ENERGIJA


Zapri

SPLETNA TRGOVINA
klik do dobrega počutjaSpletna trgovina - vsa ponudba na enem mestu.