Nastavitve piškotkov

Zimski oddih

Že za 36,90 EUR na osebo na dan, v hotelu Park (minimalno bivanje 2 noči). Vključeno: neomejeno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo…

Poklič' (2.1.-1.3.2015)

Rezerviraj najbolj aktualen zimski paket in mobilni telefon je tvoj – že za 43,90 EUR na osebo, na noč, hotel Park + podarimo predplačniški paket FREE2GO z MOBILNIM TELEFONOM.

Lepo je biti upokojenec z brezplačnim prevozom (4.1.-3.4.2015)

Paket Lepo je biti upokojenec - brezplačni prevoz + podarimo 1x posvet pri zdravniku ter dodatno zdravstvene storitve.

Detox program

Program čiščenje telesa že za 599 EUR na osebo v hotelu Vita, 1 x nočitev z zajtrkom in 4 x polpenzion (5 noči). Bogat in strokoven program, pri katerem boste opustili slabe navade in se naučili zaživeti zdravo in polno.

NOVO - intenzivne skupinske vadbe

Za izjemne rezultate v doseganju kondicijske pripravljenosti in oblikovanja telesa: Body Power (funkcionalna vadba), Piloxing (pilates, boks, ples) in Raztezanje, stabilizacija...

Hotel je bil zgrajen leta 1875. Nazadnje je bil prenovljen leta 2008. Hotel Park je od hotela Vita oddaljen 300 metrov.

Hotel je primeren za vse, ki si želijo aktivno preživljati prosti čas. V njem se nahajajo: soba za fitnes, družabni prostor, individualne savne in prostori za sprostitev ter restavracija (obroki so samopostrežni).
V sobah je TV, telefon, pay TV (Quadriga sistem: CD, filmi, risanke, internet…), WC, kopalnica, sušilnik za lase, sobe v mansardi so klimatizirane. V sobah je možen tudi brezplačni brezžični dostop do interneta.

V hotelu Park je proti doplačilu, možna nastanitev malih hišnih ljubljenčkov. Število sob je omejeno.Vstop malim hišnim ljubljenčkom v restavracijo hotela ni dovoljen.

Hotel Park v potovalnem vodiču GARMIN: Pohodniški in kolesarski hoteli - Garmin je  v sodelovanju z združenjem Pohodništvo & kolesarjenje GIZ, ki skrbi za razvoj, promocijo in trženje turističnih produktov pohodništva in kolesarjenja, izdelal Vodič po specializiranih namestitvah za pohodnike in kolesarje po Sloveniji. V vodič je vključen tudi hotel Park, ki je prav tako namenjen pohodnikom in kolesarjem. Vodič si lahko naložite s klikom na naslednjo povezavo: Garmin vodič po pohodniških in kolesarskih hotelih.

PARK – NARAVA IN ENERGIJA


Zapri

SPLETNA TRGOVINA
klik do dobrega počutjaSpletna trgovina - vsa ponudba na enem mestu.