Otroške rojstnodnevne zabave

V idilični naravi sredi 200-letnega parka ali v notranjih prostorih...praznovanje rojstnega dne v Termah Dobrna je vedno nepozabno doživetje za slavljenca in njegove povabljence.

Naši izkušeni animatorji z izvirnimi igrami in zabavnim animacijskim programom poskrbijo za nepozabno otroško doživetje.
Rojstnodnevna zabava s pisanimi baloni in okrašeno mizo za pogostitev traja približno 3 ure in je razdeljena na dva sklopa – animacija in slavnostna pogostitev.

IZBIRATE LAHKO MED TREMI PAKETI ZABAVE:

1. Gusarski zaklad (izdelava gusarskih kap, lov na skriti zaklad v parku - pretkane otroške uganke in igre vodijo otroke vse do glavne nagrade. Skupinsko fotografiranje in darilo za slavljenca. Pogostitev).

2. Igre brez meja (zabaven poligon z različnimi preprekami, Človek ne jezi se, Twister… Skupinsko fotografiranje in darilo za slavljenca. Pogostitev).

3. Zaplešimo skupaj (za vse plesne navdušence in tiste, ki radi pomigajo ob glasbi pripravimo mini disco. V ritmih glasbe bodo zaplesali, noreli, se zabavali in se naučili novih plesnih korakov. Skupinsko fotografiranje in darilo za slavljenca. Pogostitev).

CENA:

1., 2. ali 3. paket + pogostitev: 9,00 € / na osebo
1., 2. ali 3. paket + pogostitev + torta: 12,00 € / na osebo

MENIJI:

  • Pizza,
  • Žar (mesna palčka »čevapčična palčka«, piščančji »nageci«, ocvrt krompirček),
  • Morski krožnik (ribje palčke in omake, ocvrt krompirček).

Min. število otrok: 7 oz. po dogovoru
Max. število otrok: 15
Starost: od 6 do 12 let

Slavljenca čaka majhna pozornost s strani Term Dobrna.

Verjamemo, da bo praznovanje rojstnega dne v Termah Dobrna pričaralo nasmeh na obrazu vsem udeležencem, izkušnja in doživetje pa bosta še dolgo ostala v lepem spominu.

Informacije:
e: animacija@terme-dobrna.si