Masaže in rituali

FB T GKontaktObratovalni čas

Za harmonijo telesa

Masažo si privoščite, ko si želite sprostitve in harmonije v sebi. Z masažo dosežemo sprostitveno, terapevtsko in energijsko harmonijo telesa. Masaža dokazano krepi zdravje, saj zmanjšuje utrujenost in raven stresnih hormonov, krepi imunski sistem, zmanjšuje pogostost glavobolov, odpravlja bolečine iz hrbta, zmanjšuje mišično napetost, blaži depresijo, poveča prehranjenost in zdravje kože ter izboljšuje prožnost telesa.

Odlično počutje med masažo in po njej je plod dela in izkušenj masažnih terapevtov, ki jo izvajajo.

MASAŽE Cene v €
Tajska masaža (50 min.)
Masaža pri kateri z raztezanjem sprostimo mišice, izboljšamo prekrvavitev, zmanjšamo stres, lajšamo bolečine v hrbtenici ter vračamo vitalnost našemu telesu. Pri masaži ne uporabljamo olj, zato ste lahko oblečeni v svoja udobna oblačila.
60,00
Relaksacijska masaža stopal (30 min.)
Relaksacijska masaža stopal je vrsta masaže, pri kateri s posebno ročno tehniko odkrivamo blokirane energetske kanale, jih z masažo sprostimo ter spodbudimo pretok energije.
42,00
Berberska masaža telesa (50 min.)
Tretma zajema tehnike klasične masaže, kateri s dodajanjem arganovega olja, pričaramo edinstveno sprostitev s pridihom Maroka. Arganovo olje je odličen antioksidant, bogat z vitaminom E in pravi eliksir za kožo. Pravijo mu »tekoče zlato«.
62,00
Berberska masaža telesa (80 min.) 77,00
Klasična masaža (30 min.)
Masaža združuje grške, kitajske, egipčanske in rimske ročne tehnike masiranja. Aktivira sproščanje hormonov sreče, prinaša energetsko ravnotežje in osvobaja stres. Za popolno sproščenost vašega telesa in duha.
40,00
Klasična masaža (50 min.) 52,00
Klasična masaža (80 min.) 67,00
Čokoladna masaža v dvoje
Čokoladno masažno razvajanje ob soju sveč, kozarčku penine in sladkemu presenečenju.
100,00
Aromaterapevtska masaža (50 min.)
Masaža pri kateri s posebnimi prijemi in eteričnimi olji pripomoremo k boljšemu vplivu na krvni in limfni obtok, zagotovimo hranilne snovi koži, zaradi katerih bo koža mladostnejša in bolj prožna. Omamna eterična olja bodo poskrbela za duhovno sprostitev.
62,00
Koktajl sprostitve (50 min.)
Tretma pri katerem na osnovi različnih tehnik masaže in vpojnih dišavah eteričnih olj, dosežemo popolno sprostitev celega telesa. Koži bomo, tako na telesu kot tudi obrazu, povrnili sijaj, izboljšan njen tonus in hkrati pa poskrbeli za vrhunsko doživetje.
62,00
Masaža za nosečnice (50 min.)
Z masažo sprostimo napete in utrujene mišice, s katerimi se nosečnice spopadajo v času nosečnosti. S prilagojeno masažo, bomo bodočim mamicam pričarali občutek udobnosti in sprostitve. Masaža se priporoča po 20. tednu nosečnosti.
58,00

Cenik je veljaven od 07. 01. 2019. Cene so v EUR. DDV je vključen v ceni. Pridružujemo si pravico do spremembe prodajnih pogojev, cen in tiskarskih napak.