Masaže in rituali

FB T GKontaktObratovalni čas

Za harmonijo telesa

Masažo si privoščite, ko si želite sprostitve in harmonije v sebi. Z masažo dosežemo sprostitveno, terapevtsko in energijsko harmonijo telesa. Masaža dokazano krepi zdravje, saj zmanjšuje utrujenost in raven stresnih hormonov, krepi imunski sistem, zmanjšuje pogostost glavobolov, odpravlja bolečine iz hrbta, zmanjšuje mišično napetost, blaži depresijo, poveča prehranjenost in zdravje kože ter izboljšuje prožnost telesa.

Odlično počutje med masažo in po njej je plod dela in izkušenj masažnih terapevtov, ki jo izvajajo.

MASAŽE Cene v €
Tajska masaža (50 min.)
Močnejša športna masaža, ki se ukvarja predvsem z raztezanjem telesa in pritiska na energetske točke. Vpliva ne večjo gibljivost sklepov, izboljša krvni obtok. Krepimo notranje organe in njihovo vitalnost. Med masažo ste oblečeni v udobna bombažna oblačila.
58,00
Relaksacijska masaža stopal (30 min.)
Relaksacijska masaža stopal je vrsta masaže, pri kateri se s posebno ročno tehniko izvaja pritisk na točno določeno točko na nogah. S tem odkrivamo blokirane energetske kanale in jih s tem sprostimo, ter spodbudimo pretok energije in izboljšamo svoje zdravje.
40,00
Limfna drenaža (40 min.)
Ročna limfna drenaža je prijetna, sproščujoča in zelo nežna tehnika, s katero pospešimo odtok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer le ta zastaja.
43,00
Berberska masaža telesa (50 min.)
Zajema tehnike klasične ali švedske masaže, ki jo nadgradimo z arganovim oljem, ki je odličen antioksidant, bogat z vitaminom E in pravi eliksir za kožo. Pravijo mu »tekoče zlato«. Pričarajte si pridih Maroka.
60,00
Berberska masaža telesa (80 min.) 75,00
Klasična masaža (30 min.)
S krajšo masažo določenega dela telesa dosežemo sprostitev napetosti, hkrati pa blagodejno vpliva na odpravo stresa.Klasična ali švedska masaža združuje grške, kitajske, egipčanske in rimske ročne tehnike masiranja. Aktivira sproščanje hormonov sreče, prinaša energetsko ravnotežje in osvobaja stres. Ponudite sebi popolno sproščenost.
38,00
Klasična masaža (50 min.)
Pri masaži za sprostitev mišic in odpravo stresa z različnimi tehnikami izboljšamo prekrvitev tkiv in zmanjšujemo napetosti.
50,00
Klasična masaža (80 min.) 65,00
Kokosova masaža v dvoje
Masažno razvajanje s toplim kokosovim oljem. Prepustite se razvajati ob soju sveč, kozarčku penine in sladkim presenečenjem.
90,00
Čokoladna masaža v dvoje
Čokoladno masažno razvajanje ob soju sveč in kozarčku penine, ter sladko presenečenje.
90,00
Aromaterapevtska masaža (80 min.)
S posebnimi prijemi in eteričnimi olji bomo pripomogli k pozitivnemu vplivu na krvni in limfni odtok, zagotovili hranilne snovi koži, zaradi katerih bo koža mladostnejša in bolj prožna. Krepi se imunski sistem in zavira nastanek prostih radikalov, kar posledično podaljšuje življenje. Naj vas vonj osreči.
75,00
Masaža za nosečnice (50 min.)
Z masažo lahko notranje napetosti in neravnovesja omilimo ter zaradi prekrvavitve, sprostimo napete in utrujene mišice, s katerimi se nosečnice spopadajo v času nosečnosti. S pomočjo organske kozmetike in prilagojene masaže, bomo bodočim mamicam pričarali občutek udobnosti. Masaža se priporoča po 20. tednu nosečnosti.
55,00
Koktajl sprostitve (50 min.)
Več različnih ročnih tehnik masaž, ki zajemajo telo in obraz. Ponudite sebi popolno sprostitev hranljivih olj, ki bodo vaši koži povrnili sijaj, napetost in nasmeh na obrazu.
60,00
Ritual »La Vita« (105 min.)
Nepogrešljiv tretma, ki spodbuja naravno obnavljanje kože. S pomočjo peelinga, maske, sprostitvene masaže, ki zajema več tehnik masaž, boste svojemu telesu ponovno povrnili mladost.
99,00

Cenik je veljaven od 01. 02. 2018. Cene so v EUR. DDV je vključen v ceni. Pridružujemo si pravico do spremembe prodajnih pogojev, cen in tiskarskih napak.