Nega obraza in telesa

F T GKontaktObratovalni čas

Najboljše za telo in obraz

Nega obraza bo vaši koži prinesla naravno zaščito, jo očistila, ji povrnila  mehkobo in ravnovesje ter jo nahranila. Hkrati pa tudi koža telesa potrebuje strokovno nego in negovalne postopke za telo z visoko kvalitetnimi profesionalnimi kozmetičnimi proizvodi.

Do izbora, za vas najprimernejšega tretmaja za obraz ali telo, vas bodo vodile naše strokovno usposobljene kozmetičarke.

LEPOTNI TRETMAJI ZA OBRAZ Cene v €
Nega obraza »La Vita« Quick (30 min.)
Kratka obrazna nega namenjena problematični koži.
35,00
Nega obraza »La Vita« Deluxe (60 min.)
Nega obraza, ki zajema čiščenje, masko in masažo. Namenjena pomiritvi kože, čiščenju, ter negovanju. Prilagojena stanju kože.
60,00
Nega obraza »La Vita« Prestige (90 min.)
Nega s proti starostnimi in proti stresnimi učinki. Globinsko čiščenje kože, maska s takojšnim lifting efektom, posebna sproščujoča tehnika masaže obraza, vratu in dekolteja. Privoščite si popolno razvajanje.
110,00
Intenzivna piling nega obraza (50 min.)
Nega, ki deluje kot intenzivni piling in vlažilna nega hkrati, saj kožo gladi, zmanjšuje površinska vnetja in odstrani nečistoče globoko iz por. Z edinstveno formulo spodbuja nastajanje kolagena, ki poveča elastičnost in čvrstost tudi v globljih plasteh kože. Izenači ten kože, odpravlja vse vidne temne madeže, ki so posledice sončenja, aken ali brazgotin.
65,00
Zlata nega obraza (110 min.)
Pričarajte si razkošje na vašem obrazu z neinvazivno revucionarno organsko nego obraza, ki zagotavlja brezhiben videz. Izdelki za nego obraza izkoriščajo moč narave in so v popolnem sožitju z zadnjimi odkritji v kozmetični tehnologiji. Z zlato nego obraza, bomo s pomočjo izjemno redke oblike čebeljega strupa, povrnili koži mladost in občutek lagodja. Nega pri kateri izvajamo posebne tehnike masaž, pomaga pri zmanjševanju oteklosti okoli oči, dvigu dvojne brade in obenem ponuja spiritualno doživetje. S pomočjo več različnih svetlobnih tehnik 3D LED maske, bomo odpravili nepravilnosti kot so akne, gube, rezocea, pigmentacije in tonifikacijo.
180,00
Digitopresura obraza (30 min.)
Privoščite si sprostitev, ki sprošča napetost, vrača energijo in mladost vašemu obrazu vratu in dekolteju.
27,00
Nega obrvi ali trepalnic 15,00
Ličenje 30,00

 

LEPOTNI TRETMAJI DLANI IN STOPAL Cene v €
Nega rok (40 min.)
Nega rok s skrivnostno močjo negovalnih sestavin, katero obogatimo s pilingom, oblikovanjem nohtov, masko ter stimulacijsko masažo dlani. Kožo rok intenzivno nahranimo, pomladimo, ter ji podamo nadaljnjo zaščito za vsakodnevne potrebe vaših rok.
40,00
Lakiranje
Različne barve za različne želje in priložnosti.
15,00
Parafinska obloga rok 18,00
Klasična pedikura (50 min.) 35,00
Medicinska pedikura (80 min.) 45,00
LEPOTNI TRETMAJI ZA TELO Cene v €
Pilingi telesa (20 min.)
Nežen postopek za dosego svilnega občutka kože. Postopek, kjer odstranimo odmrle in stare kožne celice.
26,00
Tretma za tonifikacijo telesa (60 min.)
Tretma pri katerem preoblikujemo telo in opazno omilimo izgled pomarančaste kože. Po tretmaju je zmanjšana debelina maščobnega tkiva, izboljšana struktura podkožnega tkiva, zmanjšano zadrževanje vode in skladiščenje maščobnih oblog. Koža ne telesu postane kompaktna, gladka in vidno pomlajena.
75,00
»La Vita« Detox (60 min.)
Božanska nega telesa, ki vključuje piling s soljo in algami mediteranskega morja in organskimi olji. Olja izberemo glede na potrebe stranke, kot je na primer delovanje proti celulitu, učvrstitev kože, sprostitev, odvajanje odvečne vode in toksinov iz telesa.
85,00
Depilacija obraza 15,00
Depilacija nog - delna 20,00
Depilacija nog 30,00
Depilacija bikini 20,00
Brazilska depilacija 29,50

Cenik je veljaven od 01. 02. 2018. Cene so v EUR. DDV je vključen v ceni. Pridružujemo si pravico do spremembe prodajnhi pogojev, cen in tiskarskih napak.