Nega obraza in telesa

F T GKontaktObratovalni čas

Najboljše za telo in obraz

Nega obraza bo vaši koži prinesla naravno zaščito, jo očistila, ji povrnila  mehkobo in ravnovesje ter jo nahranila. Hkrati pa tudi koža telesa potrebuje strokovno nego in negovalne postopke za telo z visoko kvalitetnimi profesionalnimi kozmetičnimi proizvodi.

Do izbora, za vas najprimernejšega tretmaja za obraz ali telo, vas bodo vodile naše strokovno usposobljene kozmetičarke.

LEPOTNI TRETMAJI ZA OBRAZ Cene v €
Nega obraza »La Vita« Quick (30 min.)
Kratka obrazna nega namenjena problematični koži.
40,00
Nega obraza »La Vita« Deluxe (60 min.)
Nega obraza, ki zajema čiščenje, masko in masažo. Namenjena je pomiritvi kože, čiščenju ter negovanju. Nega je prilagojena stanju kože.
60,00
Nega obraza »La Vita« Prestige (90 min.)
Nega s proti starostnimi in proti stresnimi učinki. Globinsko čiščenje kože, maska s takojšnim lifting efektom, posebna sproščujoča tehnika masaže obraza, vratu in dekolteja. Za popolno razvajanje.
115,00
Intenzivna piling nega obraza (60 min.)
Nega, ki deluje kot intenzivni piling in vlažilna nega hkrati, saj kožo gladi, zmanjšuje površinska vnetja in odstrani nečistoče. Izenači ten kože, odpravlja vse vidne temne madeže, ki so posledice sončenja, aken ali brazgotin.
70,00
Zlata nega obraza (120 min.)
Tretma, ki obrazu nudi razkošje razvajanja z ne invazivno revolucionarno nego obraza, ki zagotavlja brezhiben videz. Nega pri kateri izvajamo posebne tehnike masaž, pomaga pri zmanjševanju oteklosti okoli oči, dvigu dvojne brade in obenem ponuja nepozabno doživetje. S pomočjo več različnih svetlobnih tehnik 3D LED maske, bomo odpravili nepravilnosti kot so akne, gube, rezocea, pigmentacije in vaši koži povrnili tonifikacijo ter mladost.
180,00
Masaža obraza (30 min.)
Masaža, ki nudi sprostitev, odpravlja napetost, vrača energijo in mladostni videz vašemu obrazu vratu in dekolteju.
27,00
Oblikovanje obrvi 15,00
Barvanje obrvi ali trepalnic 20,00
Ličenje 40,00

 

LEPOTNI TRETMAJI DLANI IN STOPAL Cene v €
Nega rok (30 min.)
Nega rok s skrivnostno močjo negovalnih sestavin, katero obogatimo s pilingom, oblikovanjem nohtov, masko ter masažo dlani. Kožo rok intenzivno nahranimo, pomladimo, ter ji podamo nadaljnjo zaščito za vsakodnevne potrebe vaših rok.
40,00
Lakiranje
Različne barve za različne želje in priložnosti.
15,00
Parafinska obloga rok
Obloga, ki neguje roke in s pomočjo toplotnega učinka parafina, lajša težave s sklepi.
20,00
Klasična pedikura 37,00
Medicinska pedikura 47,00
LEPOTNI TRETMAJI ZA TELO Cene v €
Pilingi telesa (20 min.)
Nežen postopek, kjer odstranimo odmrle kožne celice in dosežemo svilnati občutek kože.
28,00
»La Vita« Body Detox & Refresh (60 min.)
Nega telesa pri kateri z ustrezno izbiro izdelkov za izvedbo tretmaja, glede na želje in potrebe stranke, poskrbimo za bodisi zmanjšanje celulita, učvrstitev kože ali zmanjšanje obsega telesa. Koža telesa po tretmaju je vidno bolj gladka in napeta, zmanjša se izgled »pomarančaste kože«, koža deluje bolj sijoča in nahranjena.
75,00
Depilacija obraza 15,00
Depilacija nog - delna 20,00
Depilacija nog 30,00
Depilacija bikini 20,00
Brazilska depilacija 35,00

Cenik je veljaven od 07. 01. 2019. Cene so v EUR. DDV je vključen v ceni. Pridružujemo si pravico do spremembe prodajnhi pogojev, cen in tiskarskih napak.