Oblikovanje telesa in pomlajevanje obraza

F T GKontaktObratovalni čas

Za vitalno telo in mladosten videz

Vam je znano spopadanje z maščobnimi oblogami na problematičnih delih telesa, vse izrazitejše gube, videz utrujene kože? In posledica je slaba volja. Spremenite jo v dobro. Podarite sebi tretma pomlajevanja, oblikovanja telesa, zmanjšanja obsega, topljenja maščobe in odpravo manjših nepravilnosti na obrazu in telesu. Gre za tehnike, ki so neinvazivne, neboleče, varne in učinkovite alternative agresivnim kirurškim posegom.

OBLIKOVANJE TELESA IN POMLAJEVANJE OBRAZA, VRATU TER DEKOLTEJA Cene v €
Lifting Effect - obraz / telo (60 min.)
Edinstven tretma za obraz in telo, ki zajema več aparaturnih tehnik z vrhunsko kozmetiko. S pomočjo tretmaja bomo odstranili nepravilnosti, povečali rast koži lastnega kolagena in povrnili mladost ter sijaj.
70,00
Diamantni piling s sproščujočo masko obraza (30 min.)
Zagotavlja enostavno in natančno odstranjevanje vrhnjih plasti kože brez stranskih učinkov. Diamantni piling je tako prva izbira za odstranjevanje različnih nepravilnosti na koži. S pomočjo sproščujoče maske prilagojene tipu kože, bo koža ponovno zadihala.
50,00
3D LED svetlobna maska (30 min.)
Z neinvazivno svetlobno terapijo stimuliramo celice v katerih se pričnejo obnovitveni procesi, ki pomlajujejo kožo in upočasnijo staranje, ter pomagajo pri regeneraciji kože. Priporočljivo za aknasto kožo, kožo brez sijaja na obrazu in predvsem za vse, ki želijo svoji koži na obrazu ponuditi največ.
60,00
Presoterapija - drener
Aparaturna tehnnika limfne drenaže za odpravo odvečnih toksinov iz telesa.
30,00
Alpha Oxy Spa kapsula z oblogo telesa
Kisikova kapsula, združuje skupek različnih postopkov, kjer se s pomočjo molekularnega in naravnega kisika, arom, vibro masaže, suhe savne z ionizirajočo paro, ter kromo terapije sprošča telo in obnavlja koža. S pomočjo obloge telesa bomo vaši koži povrnili mladost in sijaj.
45,00
Analizator telesne strukture Tanita
Meritev analiz telesne sestave.
15,00
Body tanning - celo telo
Naravna in hitra zagorelost, ki bo koži na obrazu in telesu podarila svežino in sijoč videz ter lep ten kože. Odtenek tena boste lahko izbrali sami.
30,00
Body tanning - del telesa
Naravna in hitra zagorelost, ki bo koži na obrazu in telesu podarila svežino in sijoč videz ter lep ten kože. Odtenek tena boste lahko izbrali sami.
15,00

Cenik je veljaven od 07. 01. 2019. Cene so v EUR. DDV je vključen v ceni. Pridružujemo si pravico do spremembe prodajnih pogojev, cen in tiskarskih napak.