Oblikovanje telesa in pomlajevanje obraza

F T GKontaktObratovalni čas

Za vitalno telo in mladosten videz

Vam je znano spopadanje z maščobnimi oblogami na problematičnih delih telesa, vse izrazitejše gube, videz utrujene kože? In posledica je slaba volja. Spremenite jo v dobro. Podarite sebi tretma pomlajevanja, oblikovanja telesa, zmanjšanja obsega, topljenja maščobe in odpravo manjših nepravilnosti na obrazu in telesu. Gre za tehnike, ki so neinvazivne, neboleče, varne in učinkovite alternative agresivnim kirurškim posegom.

APARATURE ZA OBLIKOVANJE TELESA IN POMLAJEVANJE OBRAZA, VRATU IN DEKOLTEJA Cene v €
Lifting Effect - obraz / telo
Edinstven tretma za obraz in telo, ki zajema več aparaturnih tehnik z vrhunsko kozmetiko. S pomočjo vrhunskega tretmaja bomo odstranili nepravilnosti, povečali rast koži lastnega kolagena in povrnili mladost ter sijaj.
99,00
Radiofrekvenca (20 min.) 40,00
Diamantni peeling (30 min.)
Zagotavlja enostavno in natančno odstranjevanje vrhnjih plasti kože brez stranskih učinkov. Diamantni set je tako prva izbira za odstranjevanje različnih nepravilnosti na koži: poškodb zaradi pretiranega izpostavljanja soncu, brazgotin po aknah, povečanih por, gub in gubic ter manjših pigmentnih sprememb.
35,00
Alpha Oxy Spa kapsula 32,00
Presoterapija
Aparaturna tehnika limfne drenaže za odpravo odvečnih toksinov iz telesa.
30,00
Body tanning, celo telo
S teniranjem dosežemo videz naravne zagorelosti, negujemo kožo in ji dajemo prijeten vonj. Tekočina za teniranje je povsem varna za uporabo, uporabljajo jo lahko nosečnice in otroci. Glavna učinkovina, zaradi katere porjavimo, je DHA, ki se pridobiva iz trsnega sladkorja.
30,00
Body tanning, del telesa 15,00
  • Ob enkratnem nakupu treh storitev 15% popust.
  • Ob enkratnem nakupu osmih storitev 30% popust.
  • Vsi pari, ki se poročijo v Termah Dobrna lahko koristijo 25% popust na vse storitve.

Cenik je veljaven od 07. 01. 2017. Cene so v EUR. DDV je vključen v ceni. Pridružujemo si pravico do spremembe prodajnhi pogojev, cen in tiskarskih napak.