Oblikovanje telesa in pomlajevanje obraza

F T GKontaktObratovalni čas

Za vitalno telo in mladosten videz

Vam je znano spopadanje z maščobnimi oblogami na problematičnih delih telesa, vse izrazitejše gube, videz utrujene kože? In posledica je slaba volja. Spremenite jo v dobro. Podarite sebi tretma pomlajevanja, oblikovanja telesa, zmanjšanja obsega, topljenja maščobe in odpravo manjših nepravilnosti na obrazu in telesu. Gre za tehnike, ki so neinvazivne, neboleče, varne in učinkovite alternative agresivnim kirurškim posegom.

APARATURE ZA OBLIKOVANJE TELESA IN POMLAJEVANJE OBRAZA, VRATU IN DEKOLTEJA Cene v €
Lifting Effect - obraz / telo (80 min.)
Edinstven tretma zajema več aparaturnih tehnik za obraz in telo, odpravi nepravilnosti, poveča rast koži lastnega kolagena in povrnili mladost ter sijaj.
99,00
Diamantni peeling (30 min.)
Zagotavlja enostavno in natančno odstranjevanje vrhnjih plasti kože brez stranskih učinkov. Diamantni set je tako prva izbira za odstranjevanje različnih nepravilnosti na koži: poškodb zaradi pretiranega izpostavljanja soncu, brazgotin po aknah, povečanih por, gub in gubic ter manjših pigmentnih sprememb na obrazu in telesu.
50,00
3D LED svetlobna maska (30 min.)
Z neinvazivno svetlobno terapijo in združevanjem organskih in naravnih sestavin, ne le spodbudimo nastajanje kolagena, temveč tudi zdravimo akne, razširjene pore, odpravljamo pigmentacije in poskrbimo za sijoč videz kože. Led svetloba stimulira naše celice v katerih se pričnejo obnovitveni procesi, ki pomlajujejo kožo in upočasnijo staranje.
80,00
Alpha Oxy Spa kapsula
Kisikova kapsula, združuje skupek različnih postopkov, kjer se s pomočjo molekularnega in naravnega kisika, arom, vibro masaže, suhe savne z ionizirajočo paro in kromo terapije sprošča telo in obnavlja koža. Aparat je namenjen hujšanju, odpravljanju celulita in razstrupljanju, saj v svojem delovanju dosega neverjetne učinke na celotno telo.
40,00
Presoterapija - drener
Aparaturna tehnnika limfne drenaže za odpravo odvečnih toksinov iz telesa.
30,00
Body wrapping
Učinkovita metoda preoblikovanja telesa in boja proti celulitu. S pomočjo učinkovitih preparatov dosežemo razgradnjo maščob v celicah, razgrajanje snovi, toksinov in vode iz podkožnega tkiva.
45,00
Analizator telesne strukture Tanita
Meritev analiz telesne sestave.
15,00
Body tanning - celo telo
Varen način pridobivanja zagorele polti s pomočjo sladkornega trsa, bo poskrbel za brezhibno polt v nekaj minutah.
30,00
Body tanning - del telesa 10,00

Cenik je veljaven od 01. 02. 2018. Cene so v EUR. DDV je vključen v ceni. Pridružujemo si pravico do spremembe prodajnih pogojev, cen in tiskarskih napak.