Nastavitve piškotkov

Preventivni managerski pregledi

V Termah Dobrna smo pripravili ponudbo preventivnih pregledov za vse tiste, ki želijo z zgodnjim diagnosticiranjem preprečiti nastanek kronične bolezni ali celo prezgodnjo smrt.

Rehabilitacija po operaciji prostate

Včasih se bolezen prikrade do nas nepričakovano. Četudi nas preseneti, nam volje ne sme vzeti. Mi smo tu z vami, da prebrodite težave, se jim izognete in vsak dan znova pozdravite sonce.

Ozdravili smo urinsko inkontinenco

Ozdravili smo urinsko inkontinenco! V Termah Dobrna deluje ambulanta za preventivo in konzervativno zdravljenje urinske inkontinence žensk! Sodobne metode in strokovnost.

Celostna obravnava limfedema

Na področju rehabilitacije ginekoloških rakavih obolenj smo naredili korak naprej in odprli ambulanto za obravnavo limfedemov, ki so lahko tudi posledica operacije, odstranitve bezgavk, obsevanj in kemoterapije.

Zdravljenje neplodnosti

Zdravljenje neplodnosti na naraven način, z zdravilnimi faktorji. Celosten pristop zdravljenja z naravnimi sredstvi, postopki fizikalne medicine, psihološko podporo in dietno prehrano.

V Termah Dobrna se zavedamo, da kakovosti življenja ne predstavlja le telesno zdravje. Balzam za dobro počutje pacienta pri nas, je pravzaprav razumevanje njegovih tegob, prijazen pogled, nasmeh in sočutje ter človeška toplina. Pri zdravljenju pacientov že stoletja uporabljamo termalno vodo, naravni fango in šoto, ter bioklimatski faktor z gibanjem v neokrnjeni naravi.
Prepričani smo, da bomo, tudi s pravilnim odnosom do našega naravnega okolja, še naprej izvajali terapije, z odličnimi rezultati zdravljenja za naše paciente.

Dr. Vladimir Maganja, vodja zdravstva v Termah Dobrna

Cenik zdravstvenih storitev se nahaja v meniju levo.

INFORMACIJE in REZERVACIJE
Recepcija Medicinskega centra (hotel Vita, II. nadstropje)
t: 03 78 08 140
f: 03 78 08 146
e: zdravstvo@terme-dobrna.si

OBRATOVALNI ČAS
- ponedeljek – petek: 07.00 – 20.00
- sobota: 07.00 – 19.00

 


Zapri

SPLETNA TRGOVINA
klik do dobrega počutjaSpletna trgovina - vsa ponudba na enem mestu.