Mehanoterapija

Mehanoterapija je najstarejša fizioterapevtska metoda lajšanja bolečin z različnimi ročnimi in aparaturnimi metodami, ki temeljijo na pritisku, glajenju in nategu za preprečevanje bolečin, izboljšanje pretoka in presnovo celic. Primerna je za vsa bolezenjska stanja in preventivo predvsem pri športnikih.

Po strokovnem in individualnem posvetu pri naših specialistih, vam ti nato svetujejo terapijo, ki bo dosegla najboljši učinek in prinesla hitro rešitev vaših težav.

TERAPIJE, KI JIH NUDIMO

  • Hipobarična terapija 
    Je terapija, ki s podtlakom vpliva na mikrocirkulacijo in masira površino telesa ali okončin. Uporabljamo jo pri zdravljenju športnih poškodb in oteklin različnega izvora, motenj cirkulacije, je podpora pri hujšanju in pri obravnavanju celulita.
     
  • Vratna in ledvena trakcija 
    Je metoda raztezanja vratne in ledvene hrbtenice. Njen namen je z mehansko ustvarjenimi silami raztegniti hrbtenico do te mere, da ima pacient občutek olajšanja.

Cenik

Hipobarična terapija (intermitentna masaža ožilja) - delna, po enem udu 17,00 €
Raztezanje vratnega ali ledvenega dela hrbtenice (vratna ali ledvena trakcija) 12,00 €

Cenik velja od 15. 1. 2020. Cene so v EUR in vključujejo DDV. Pridružujemo si pravico do spremembe cen in prodajnih pogojev ter tipkarskih napak.