Programi po operacijah in bolezni

Programi rehabilitacije po operacijah, ki jih izvajajo naši strokovnjaki v Termah Dobrna, predstavljajo nadgradnjo kliničnega zdravljenja vaše bolezni. Že dolgo ne velja več zmotno prepričanje, da je pacient ozdravljen, ko je odstranjen vzrok bolezni. Po našem prepričanju je pacient ozdravljen, ko si povrne vsaj večji del telesne funkcionalnosti in moči, ki jo je imel pred boleznijo.

Operacija je invazivni poseg v telo, ki za seboj pušča večje ali manjše posledice v obliki brazgotin in zarastlin, izgube gibljivosti ali funkcionalnosti dela telesa, nenazadnje pa za seboj pogosto pušča tudi psihološke posledice, travme, ki jih je potrebno odpraviti.

V Termah Dobrna smo razvili posebne rehabilitacijske programe, ki vam pomagajo, da si vaše telo v čim večji meri opomore po prestani operaciji in si povrne funkcionalnost in moč, ki ste jo imeli pred boleznijo.

Specializirani smo zlasti na sledeča področja rehabilitacije:

  • po ginekološki operaciji
  • po urološki operaciji
  • po raku na rodilih
  • po raku prostate
  • obnovitvena rehabilitacija po operaciji na dojkah

V Termah Dobrna se zavedamo perečega problema bolezni današnjega časa – malignih obolenj, ki človeku poleg telesnih puščajo tudi globoke psihološke travme. Posebej zanje smo v našem medicinskem centru razvili program DIH, ki pacientkam in pacientom nudi svojevrstno psihološko rehabilitacijo in ga uspešno kombiniramo z zgoraj navedenimi področji rehabilitacije.

KONTAKT IN NAROČANJE

Recepcija Medicinskega centra (Hotel Vita, II. nadstropje)
T: 03 78 08 140
F: 03 78 08 146
E: zdravstvo@terme-dobrna.si

Medicinske sestre
T: 03 78 08 141

Obratovalni čas Medicinskega centra

od ponedeljka do petka: 07.00 – 20.00
sobota: 07.00 – 17.00