Pogostitve in zaključki

Zabave, praznovanja in vrhunske kulinarične storitve

Zabave ob koncu leta so odlična priložnost, da se posvetimo sproščenemu pogovoru in se povežemo s sodelavci, zaposlenimi in poslovnimi partnerji. Nazdravite preteklim in novim izzivom v sproščenem ambientu, ob odlični kulinariki.

NOVOLETNI ZAKLJUČKI

Ne zamudite priložnosti in se svojim zaposlenim zahvalite za uspešno poslovno leto in povabite poslovne partnerje na zabavno druženje. 

Ponudba velja za organizirane in pred najavljene skupine. Za rezervacije in informacije smo dosegljivi na telefonski številki 051 356 437 od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro ali po e-pošti info@terme-dobrna.si

DOŽIVETJE IN POL

S celostno organizacijo planiranja zabav in praznovanj ter vrhunskimi kulinaričnimi storitvami, bomo iz vašega dogodka naredili dogodivščino, o kateri se bo še dolgo govorilo.

 

 

Restavracija in kavarna Vita    

Restavracija in kavarna Vita se nahaja v pritličju Hotela Vita. Eleganten ambient v hotelu Vita in čudovit pogled na lepote kraja, zelenje bližnjih gozdov vas bodo popeljali v svet druženja in kulinaričnega uživanja. Za sladka razvajanja lahko izberete dnevno sveže sladice, torte, ki jih pripravljamo sami.

Restavracija Kamin    

La carte ponudba je na voljo v restavraciji Kamin v hotelu Vita (I. nadstropje). Namenjena je individualnim obiskom, kulinariki v dvoje in manjšim skupinskim zabavam. Klubsko vzdušje pa je idealno za poslovne sestanke in dogodke ter različna osebna slavja.

Poročna dvorana v Zdraviliškem domu    

Od vseh prostorov za izvedbo poročnega slavja najbolj izstopa čudovita dvorana Zdraviliškega doma, ki sprejme do 125 oseb. Okopana v cvetju ali soju sveč tvori skupaj z Modrim salonom in letno teraso nepozabno ozadje za pripoved vaše poročne zgodbe.

Restavracija Zdraviliški dom    

Restavracija Hotel Vita    

Informacije

REZERVACIJE IN KONTAKT

ponedeljek – petek : 08.00 – 16.00

T: 03 78 08 110 
E: info@terme-dobrna.si