Pozdravljeni ljubitelji hišnih ljubljenčkov!

V tem času imate priložnost, da svojega kosmatinca pripeljete skupaj z vami na vaše popolno razvajanje, saj velja prav posebna ponudba v Hotelu Švicarija in Spa Suite Dobrna.

Kaj prinaša Ekskluzivna akcija?

V časovnem obdobju, ki ga obsega naša Ekskluzivna akcija, imajo hišni ljubljenčki (kužki) čudovito možnost bivati BREZPLAČNO! Vaši najboljši prijatelj bo deležen udobja bivanja brez dodatnih stroškov.

Kateri programi so zajeti v akciji?

Ne glede na to, ali se odločite za razvajanje v Hotelu Švicarija ali pa se prepustite sprostitvi v apartmajih Spa Suite Dobrna, lahko svojega kužka pripeljete s seboj popolnoma BREZPLAČNO! Brezplačni bonus za vašega hišnega ljubljenčka (kužka) velja za VSE PAKETE v terminu bivanja od 01. 01. 2024 do 30. 06. 2024. 

Izpostavljamo SPA RAZVAJANJE v enem izmed šestih ekskluzivnih apartmajev Spa Suite Dobrna, ki ponujajo edinstveno kombinacijo udobja in zasebnosti z zasebnim spa doživetjem. 
Izkoristite priložnost za popolno razvajanje in doživite brezčasno sprostitev v našem prenovljenem Hotelu Švicarija. Rezervirajte PREMIUM WELLNESS, kjer vam zagotavljamo neomejen vstop v Sauna SPA in fitnes ter neomejeno razvajanje v termalnih bazenih hotela Vita.

Želimo, da je vaše bivanje pri nas popolno doživetje tako za vas kot vašega ljubljenčka. Ne zamudite priložnosti, da ustvarite nepozabne trenutke z vašim hišnim ljubljenčkom med oddihom v Termah Dobrna.