Ortopedska ambulanta

V ortopedski ambulanti izvajamo vse preglede s področja ortopedije, bolezni kosti in sklepov ter svetujemo glede operativnih posegov. Strokovno sodelujemo z Ortopedsko bolnišnico Valdoltra in Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. Svetujemo glede operativnih posegov v ortopedski kirurgiji, dodatno tudi glede fizioterapevtskih postopkov. V ortopedski ambulanti je, kadar je to primerno, možna tudi aplikacija protivnetnih infiltracij.

Cenik

Specialistični pregled z izvidom in mnenjem (ortopedski) 85,00 €
Kontrolni pregled (ortopedski) 50,00 €

Cenik velja od 15. 1. 2020. Cene so v EUR in vključujejo DDV. Pridružujemo si pravico do spremembe cen in prodajnih pogojev ter tipkarskih napak.

Strokovna ekipa

Jakob Merkač

dr. med., spec. ortopedske kirurgije

Jakob Merkač, dr. med., se je rodil 25.7.1983 v Slovenj Gradcu. Po zaključeni gimnaziji na Ravnah na Koroškem je študij medicine nadaljeval na Medicinski fakulteti v Ljubljani in ga zaključil s pohvalo v letu 2009. V letu 2010 je pričel s specializacijo iz ortopedske kirurgije in opravljal kroženje v SB Slovenj Gradec, UKC Maribor, v Ortopedski bolnišnici Valdoltra ter na Ortopedski kliniki Ljubljana. Specializacijo je z odliko zaključil v juliju 2016 in se zaposlil v SB Slovenj Gradec na Oddelku za travmatologijo in ortopedijo. Tekom zadnjega leta specializacije se je udeležil srečanja evropskih specializantov ortopedske kirurgije v okviru EFORT Fellowship-a v Avstriji. Redno se izobražuje glede artroskopskih posegov ter tudi zamenjav umetnih sklepov tako v Sloveniji kot tudi v tujini. V SB Slovenj Gradec je kot specialist ortoped delal v splošni ortopedski ambulanti ter redno operiral. V letu 2017 se je zaposlil v OB Valdoltra na oddelku za artroskopijo in športne poškodbe, delno pa je še vedno zaposlen v SB Slovenj Gradec. Ukvarja se z artroskopskimi posegi na kolenu, rami in gležnju.

Pokaži več

TERMIN AMBULANTE:

dne 17/07/2020 ob 15.00 uri

Potrebna je predhodna rezervacija termina na telefonski številki: 041 345 939 ali e-naslovu: ambulanta@terme-dobrna.si