TERMIN AMBULANTE

Jakob Merkač, dr. med., spec. ortopedije: 13. 05. 2024 ob 15.00

Vasja Kašnik dr. med. spec. ortopedske kirurgije: /

NAROČANJE:

Rezervacijo termina opravite na telefonski številki 080 22 15 od ponedeljka do petka med 7.00 in 19.00 uro ali po e-pošti ambulanta@terme-dobrna.si

 

Ortopedska ambulanta

V ortopedski ambulanti izvajamo vse preglede s področja ortopedije, bolezni kosti in sklepov ter svetujemo glede operativnih posegov. Strokovno sodelujemo z Ortopedsko bolnišnico Valdoltra in Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. Svetujemo glede operativnih posegov v ortopedski kirurgiji, dodatno tudi glede fizioterapevtskih postopkov. V ortopedski ambulanti je, kadar je to primerno, možna tudi aplikacija protivnetnih infiltracij.

Cenik

Specialistični otropedski pregled z izvidom in mnenjem  100,00 €
Kontrolni ortopedski pregled  60,00 €
Blokada - znotrajsklepna aplikacija zdravil 30,00 €
Aplikacija zdravila – Hyaluron (sklep) 180,00 €
Cenik velja od 08. 01. 2024. Cene so v EUR in vključujejo DDV. Pridružujemo si pravico do spremembe cen in prodajnih pogojev ter tipkarskih napak.

Strokovna ekipa

Jakob Merkač

dr. med., spec. ortopedske kirurgije

Jakob Merkač, dr. med., se je rodil 25. 7. 1983 v Slovenj Gradcu. Po zaključeni gimnaziji na Ravnah na Koroškem je študij medicine nadaljeval na Medicinski fakulteti v Ljubljani in ga zaključil s pohvalo v letu 2009. V letu 2010 je pričel s specializacijo iz ortopedske kirurgije in opravljal kroženje v SB Slovenj Gradec, UKC Maribor, v Ortopedski bolnišnici Valdoltra ter na Ortopedski kliniki Ljubljana. Specializacijo je z odliko zaključil v juliju 2016 in se zaposlil v SB Slovenj Gradec na Oddelku za travmatologijo in ortopedijo. V letu 2017 pa se je zaposlil v OB Valdoltra na oddelku za artroskopijo in športne poškodbe. Ukvarja se z artroskopskimi in rekonstrukcijskimi posegi na kolenu, rami in gležnju. Redno se izobražuje tako v Sloveniji kot v tujini in sledi najnovejšim trendom kirurškega zdravljenja poškodb in bolezni kolenskega, ramenskega in gleženjskega sklepa.

Pokaži več

Vasja Kašnik

dr. med., spec. ortopedske kirurgije

Vasja Kašnik, dr. med. je študij na Medicinski fakulteti v Ljubljani zaključil leta 2011 in istega leta opravil strokovni izpit. Do leta 2013 je bil zaposlen kot sobni zdravnik na oddelku za travmatologijo in ortopedijo v SB Slovenj Gradec. Maja tega leta je pričel s specializacijo iz ortopedske kirurgije in opravljal kroženje na Ortopedski kliniki UKC Ljubljana ter v Ortopedski bolnišnici Valdoltra, kjer se je poleg predvidenega izobraževanja po programu dodatno posvetil zdravljenju bolezni hrbtenice. Udeležil se je več mednarodnih kongresov in praktičnih izobraževanj. Specialistični izpit je s pohvalo opravil novembra 2018. Zaposlen je v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec kot specialist ortopedske kirurgije in se poleg artroplastike kolkov, kolen ter posegov na sprednjem delu stopala, ukvarja z zdravljenjem bolezni ledvene hrbtenice, kjer je kot prvi v zgodovini SB Slovenj Gradec vpeljal tudi kirurško zdravljenje.

Pokaži več