Zdravje je naše vodilo

V okviru zdravilišča deluje diagnostično - rehabilitacijski center, v katerem sodelujemo z vodilnimi strokovnjaki na področjih ginekologije, urologije, nevrologije, ortopedije, psihoterapije, revmatologije in logopedije. Z visoko strokovno izobraženim kadrom nudimo rehabilitacijske postopke in specialne obravnave, ki jih združujemo z uporabo naravnih zdravilnih dejavnikov.

V Centru zdravja Dobrna Medical zagotavljamo uspeh s strokovno usposobljeno ekipo specialistov in fizioterapevtov, ki vam bodo preko kompleksnih procesov zdravljenja, omogočili najoptimalnejšo vključitev v družbeno življenje in delo.

Zdraviliško zdravljenje odobri imenovani zdravnik Zavoda za zdravstveno zavarovanje na osnovi predloga osebnega zdravnika zavarovanca ali zdravnika, ki zavarovano osebo zdravi v bolnišnici.

V naših ambulantah smo poskrbeli, da s sodobno tehnologijo in vrhunskim znanjem, bodo preiskave čim manj invazivne in z najnovejšo sodobno opremo, najkakovostnejše. Saj bo le tako, končna diagnoza natančnejša in nadaljnje zdravljenje učinkovitejše.

Na podlagi več-letnih izkušenj in ob podpori naših naravnih zdravilnih dejavnikov, smo ustvarili programe s katerimi skrbimo za ustrezno preventivo, izboljšanje počutja in kakovostno rehabilitacijo.

Skrb za zdravje in iskanje prvih napovedovalcev bolezni ter zdravo življenje počasi prihaja v zavest ljudi. Preventivne preglede v zdravstvenih ustanovah je, zaradi prezasedenosti, težko opraviti, tako smo možnost le-teh ponudili v Termah Dobrna.

V Centru zdravja Dobrna Medical, smo za vas zbrali odlično, vrhunsko ekipo zdravnikov, fizioterapevtov, medicinskih sester in zdravstvenih administratorjev. Zdravimo v sožitju narave in sodobne medicine, s poudarkom na individualnem pristopu. Lahko nam zaupate v roke svoje zdravje.

V Termah Dobrna imamo tri naravne zdravilne dejavnike, priznane s strani Ministrstva za zdravje Republike Slovenije: termalna voda, fango in šota. Že stoletja jih s pridom izkoriščamo v obliki terapij in tretmajev, za izboljšanje zdravja in počutja.

Uporaba zdravilnih dejavnikov in najsodobnejših medicinskih postopkov, nam omogoča zdravljenje širokega nabora obolenj, stanj in poškodb.

Za vse, ki bi želeli v času zdravljenja ali oddiha izvedeti več o svojih ali zdravstvenih težavah bližnjih in svojcev, vzrokih za nastanek in zdravljenju, pripravljamo brezplačna tedenska strokovna predavanja.