MednarodnI akreditacijski standard

AACI

Ponosni smo, da vam lahko v mednarodno akreditiranem zdravilišču Terme Dobrna d.d. ponudimo visoko strokovno zdravstveno oskrbo, ki je podprta z uporabo naravnih zdravilnih faktorjev, strokovnim znanjem in poteka v varnem prijaznem okolju. 

Akreditacija odličnosti in varnosti pacientov nam je bila ponovno podeljena za obdobje 2022-2025. 

 

AACI

Pridobitev mednarodnega akreditacijskega standarda AACI predstavlja za nas potrditev dobrega dela, strokovnega znanja in izpolnjevanje vizije vseh zaposlenih. Hkrati zagotavljamo  konstantnost vzdrževanja in izboljševanja sistema kakovosti in varnosti pacientov, gostov in zaposlenih. 

Izpolnjevanje zahtev akreditacije, ki odraža zagotavljanje najzahtevnejših standardov za zdravstvene ustanove na svetu (American Accreditation Commission International), nas uvršča med skupino akreditiranih bolnišnic  in zdravilišč, ki za paciente predstavlja zagotovitev zdravstvene obravnave in oskrbe na najvišjem nivoju ter visoko stopnjo zaupanja v izvedeno storitev. 

Medsebojno sodelovanje in uspešnost dela, ki je v skladu z vnaprej pripravljenimi standardi kakovosti in varnosti, se odraža v zagotavljanju prijaznega, varnega in urejenega delovnega okolja ter visoke strokovne zdravstvene oskrbe pacientov/gostov. 
Ugled, prepoznavnost in dolgoletna tradicija zdraviliškega zdravljenja Term Dobrna je s prejemom te akreditacije ponovno potrjena tudi v mednarodnem okolju.

Pričakujemo vas. Prepričajte se v našo strokovno in varno zdravstveno oskrbo. 
Kolektiv Terme Dobrna d.d.