Sprostite in nahranite svoje telo

S strani Ministrstva za zdravje Republike Slovenije imamo v Termah Dobrna priznane tri naravne zdravilne dejavnike.

Edinstveno razvajanje, nege telesa in obraza, omamne dišave, prijetna svetloba in skrbne roke terapevtov bodo postali nepogrešljivi sopotniki vašega razvajanja in zadovoljstva.

Spoštovani, obveščamo vas , da je masažno - lepotni center na podlagi veljavnih priporočil NIJZ zaprt. Zahvaljujemo se za vaše razumevanje.

»Kdor pa je videl, kako okrepljeni, poživljeni, da tako rekoč pomlajeni so šibki starčki kar najbolj vedro in veselo razpoloženi hvaležno zapuščali to kopališče, bo zatrdno znal obzirno ceniti učinke vrelca.«

 (Iz zdraviliškega vodnika dr.Kottowitza iz leta 1850)

 

Kopanje v bazenih s termalno vodo vas bo navdahnilo s pozitivno energijo, podvodne masaže in whirpooli pa vas bodo poživili.

Spoštovani obiskovalci, obveščamo vas, da  je termalni bazen v hotelu Vita je odprt od ponedeljka do četrtka med 13.00 in 18.00, v petek med 14.00 in 18.00 uro ter v soboto in nedeljo med 10.00 in 18.00 uro. Bazen lahko koristijo samo gostje, ki bivajo v hotelu.

Zahvaljujemo se za vaše razumevanje.

V bazenskem kompleksu, v III. nadstropju hotela Vita, se nahaja kompleks savn z atraktivno ponudbo parnih in finskih savn ter dodatno pestro ponudbo za izvajanje Kneippovega programa.

Spoštovani obiskovalci, obveščamo vas, da na podlagi veljavnih priporočil NIJZ, savne do nadaljnega ne obratujejo.

Zahvaljujemo se za vaše razumevanje.