Sprostite in nahranite svoje telo

S strani Ministrstva za zdravje Republike Slovenije imamo v Termah Dobrna priznane tri naravne zdravilne dejavnike.

Edinstveno razvajanje, nege telesa in obraza, omamne dišave, prijetna svetloba in skrbne roke terapevtov bodo postali nepogrešljivi sopotniki vašega razvajanja in zadovoljstva.

Spoštovani, obveščamo vas, da je na podlagi veljavnih ukrepov Republike Slovenije, masažno - lepotni center zaprt z dnem 24/10/2020. Zahvaljujemo se za vaše razumevanje.

Termalna kopel deluje relaksacijsko na telo in duha s poudarkom na zdravilnih učinkih termalne vode in tam, kjer so navdih zdravja iskali že stari Kelti in Rimljani ter številne znane osebe.

Kopanje v bazenih s termalno vodo vas bo navdahnilo s pozitivno energijo, podvodne masaže in whirpooli pa vas bodo poživili.

Spoštovani obiskovalci, obveščamo vas, da so na podlagi veljavnih priporočil NIJZ, bazenske kapacitete do nadaljnega na voljo samo zdraviliškim gostom Term Dobrna.

Zahvaljujemo se za vaše razumevanje.

V bazenskem kompleksu, v III. nadstropju hotela Vita, se nahaja kompleks savn z atraktivno ponudbo parnih in finskih savn ter dodatno pestro ponudbo za izvajanje Kneippovega programa.

Spoštovani obiskovalci, obveščamo vas, da na podlagi veljavnih priporočil NIJZ, savne do nadaljnega ne obratujejo.

Zahvaljujemo se za vaše razumevanje.