Spa Suite Dobrna ****

Podnaslov

Vaše popolno SPA doživetje za razvajanje telesa in duha

Zasebni SPA apartmaji v objemu zelene narave samo za vas in vašo popolno sprostitev. Razvajanje v ogrevani zunanji termalni kopeli, turška savna in termalna prha.

Sobe

SPA Suite Dobrna

Z veliko mero skrbnosti in inovativnosti zasnovani Spa Suite Dobrna **** apartmaji predstavljajo vrhunec udobja, prestiža in elegance bivanja. Vsak apartma ima lasten spa s turško savno, prho termalni dež ter zunanjo leseno kad z naravno termalno vodo, ki priteče neposredno iz termalnega vrelca.

Termalna voda je tisti dragoceni element, ki se zliva skozi celoten ambient in daje apartmajem Spa Suite Dobrna njihovo bit. Stik telesa z naravno termalno vodo, ki se zgodi ob sproščujoči kopeli ali poživljajoči prhi, vzpostavlja ravnovesje med telesom in duhom. 
Osrednjo sporočilnost pomena vode za življenje lično zaokrožijo grafike umetnika Doriana Španzla, ki krasijo prostore vseh šestih apartmajev.

Prav posebno zgodbo piše tudi preteklost apartmajev Spa Suite Dobrna, saj njihova izgradnja sega v drugo polovico 19. stoletja, ko so služili kot pomožna stavba takratni Gosposki hiši, hotelu za najeminentnejšo gospodo.

Bivanje v Spa Suite Dobrna nudi pravo hedonistično izkušnjo za ljubitelje sprostitve in uživanja v življenju.

REZERVIRAJTE ZDAJ
Povpraševanje

Opremljenost apartmajev

Šest inovativno opremljenih apartmajev s kvadraturo 72 m2, zajema:

  • dnevni prostor za druženje,
  • dve spalnici z zakonskima ležiščema (180x200, 160x200) in kopalnico,
  • zasebni spa s teraso, s turško savno, prho termalni dež in zunanjo leseno kadjo z naravno termalno vodo, ki priteče neposredno iz termalnega vrelca,
  • pametno televizijo, ozvočenje z bluetooth zvočnikom, brezžična polnilna postaja za telefon,
  • japonsko toaleto,
  • mini bar in vinsko vitrino.
  • Check-in: 14.00; Check out: 11.00 (recepcija hotela Švicarija)

 

REZERVIRAJTE ZDAJ
Povpraševanje